Sezona 2016: Nééééseeem váááám noooviiiinkyyyy…

Kdysi jsme pěkně chytře začali rokem s jedničkou na konci, a tak vždycky víme, do kolikáté sezony právě kráčíme. Letos je BabyBikers šest let!

Kdyby vám Arabela půjčila prsten a mohli se tak podívat k Hájence v dubnu 2011, asi byste čučeli, jak se dělají závody “na koleně”. Marně byste hledali nafukovací brány, stany i lavičky. Ani tu modrou nástěnku s mapami tratí byste nenašli. ANO, prostě jsme jí tehdy neměli! Bříška by se vám nadouvala hladem a z vyschlých pysků byste při fandění nedostali ani hlásku. Žádná Pepsi, ani lahodně hořký Ferdásek, či voňavá uzenka pana Nováka!

Chtěli jsme jen říct, že jsme od toho legendárního roku ušli obrovský kus cesty. A především proto, že se snažíme každý rok připravit něco nového. Letos je toho obrovská nálož, tak se na to pojďme podívat!

Pejprles ofis
Ano, tenhle buzz word se stal i naší mantrou, kterou jsme si před spaním opakovali skoro rok. Po několika (vyšších) desítkách hodin za počítačem a kouzlení s PéHáPkem technická ředitelka Janička stvořila něco, co je velký skok pro nás a příjemný krůček pro vás. Ruku a svůj kybernetický mozek přiložil k dílu i nejvyšší člen našeho týmu – Ing. Bidlo. Nyní tedy okusíte spoustu nových věcí:

1. Máte dva a více závodníků? Přihlásíte je jednoduše pod jediným účtem jako Šéf týmu!

2.  Nechce se vám čekat ve frontě na prezenci v den závodu jen kvůli tomu, abyste nám řekli “Ahoj-tak-jsme-tady”? Ne, že bychom vás neradi viděli, ale teď se budete moci prezentovat sami velmi jednoduše přes webovou aplikaci. Ke stánku prezence si půjdete jen na začátku pro číslo a pak už vás v zeleném stanu uvidíme jen elektronicky v naší databázi. Takže: mobil, šup na aplikaci, přihlásit BabyBikers, ŤUK tady a jde se na zrzka a párek v rohlíku k Dzurimu!

3. Taky vám šlo na nervy, jak se Mahagoni přehraboval ve svých papírech a i přes kurs rychločtení financovaný z prostředků ČESYKu louskal ta čísla závodníků neskutečně pomalu!? Nám taky. Tak od teď bude mít Mahagoni všechny závodníky pěkně seřazené podle startovních čísel na tabletu. A když bude doma hodný, Janička mu přidělá ještě náhledy do databáze, aby měl jako na dlani historii seriálu Čerčany BabyBikers od roku 2011. Těšte se na zajímavé komentáře!

4. Výsledky… Ne vždy jsme byli… řekněme, časově disponibilní. Nyní vězte, že vaše probdělé noci po závodech, kdy jste si okusovali nehty až k rameni a do rána marně počítali průběžné výsledky, jsou minulostí! Díky unikátnímu systému na aktualizaci výsledků, budete mít přehled, jak je na tom váš BabyBiker, než se napíše první diplom! Tak si vezměte prašule, ať můžete na oslavu umístění poslat U Dzuriho rundu dokola!

Čerčany Stanley Cup
Náš oficiální fotograf Kevin Stanley je patriot. On sám by řekl “pātrēət”, protože je Angličan jak poleno a neumí česky. Už několik let nám klečí na prsou, abychom něco udělali pro domácí miniborce a ministíhačky. A tak jsme vymysleli speciální bodovací soutěž, které se budou smět zúčastnit pouze místní a BabyBikers z okolí. To okolí ještě upřesňujeme, ale vězte, že to bude maximálně do deseti kilometrů od místa startu. Bude to jednoduché, jak anglická facka. Závodníci nahlásí, že jsou místní, budou tedy zařazeni do soutěže a na konci seriálu je slavnostně vyhlásíme! A samo s sebou odměníme. Na Kevinovo počest jsme tuto soutěž ozdobili jeho příjmením, tudíž se zove Stanley Cup!

Společensko-kulturně, sportovně-zábavní program
Nástěnkář ČESYKu Mahagoni se v rámci oslav vstupu do další pětiletky zavázal, že na každém klání bude zábavný program. Další podrobnosti úzkostlivě tají. My věříme, že nebude vyprávět vtipy. Silvestr s Menšíkem slabý odvar: Znáte ten, jak policajt zastaví řidiče a říká mu: Helejte, nesvítí vám pravý heligón…

Tompova čerstvá šťáva
Ano, diktát zdravé stravy zasáhl i nás. Jeden z členů našeho týmu dostal pod stromeček odšťavňovač. Zprvu nesmělé až upejpavé oťukávání tohoto ďábelského přístroje bylo vystřídáno vlnou nadšeného používání, které vyvrcholilo obrovskou megazdravou párty, na které padlo jednoznačné rozhodnutí: Toto chceme mít na BabyBikers! Ale nečekejte žádné chřipkobijce! V oblasti čerstvých šťáv jsme teprve začátečníci. On pomeranč, jabko + co dostanem navíc taky udělá pěkný kus parády!

Maskot Čerčík
Jednou to muselo přijít. Všichni ho mají a kdo ne, ten po něm tajně touží! S Čerčíkem si budete moci dělat, co budete chtít. Je čistotný, hodný k dětem (samozřejmě!), hodí se do paneláku, ale POUŠTÍ chlupy! A to jakože hodně moc!

Zvýšené startovné
A já se vás ptám, kdo tohle všechno zaplatí? Dámy a pánové, nechci se vás dotknout, ale kdo z vás to má? My nežijeme se slečnou Kováčovou jako Jiří Paroubek. Ve dvou se to lépe táhne, ale takový cirkus by oni dva nezaplatili ani kdyby chodili jako od táboráku od rána do večera.

Proto jsme se obrátili na vás a zvýšili startovné, ale pozor! Ne na 500 korun! Ani na 250 korun! Dokonce ani na celých 200 korun! Dámy a pánové, jen pro vás bude cena startovného v seriálu Čerčany BabyBikers 2016 stát POUHÝCH *100* korun českých!!! (Pro naše velké příznivce, kteří platí na místě jen 150 kaček). POŠLETE PŘIHLÁŠKU HNED TEĎ!!! Horst Fuchs by z nás/vás měl radost…

Těšíme se na vás, tak bouchejte! :)

 

Publikováno , Mahagoni